Checklist voor een optimale (online) incompanytraining

140x bekeken

Het voorjaar en het najaar zijn vaak goede periodes voor bedrijven om trainingen Engels, Duits, Nederlands of Frans aan hun medewerkers aan te bieden. Voor zowel incompanytrainingen op locatie, als online taaltrainingen komt er veel kijken bij het organiseren.

Wat komt er allemaal bij kijken?

Afstemming met de deelnemers en hun leidinggevenden, afstemming over taalniveaus, leerdoelen en verwachtingen. Organisatorische regeldingen, facilitaire zaken, inhoudelijk bijsturen. Werkplanningen, vakanties, bezetting op de afdeling.

Plannen we de lessen incompany bij jullie op het bedrijf, op onze leslocatie in Amersfoort, volledig online via Zoom of Teams, of combineren we online en fysieke lessen? Welke informatie hebben wij nodig, zodat we de opdrachten en oefeningen op ons online leerplatform zo praktisch mogelijk kunnen inrichten voor de deelnemers? En zo zijn er nog allerlei vragen die vooraf, tijdens en na de training op kunnen komen.

Checklist voor een incompanytraining

We organiseren al jaren met veel plezier en succes (complexe) trajecten. Om het onszelf en vooral ook jou makkelijk te maken om overzicht te houden, hebben we deze checklist opgezet. Daarin zie je precies wie wat doet voor zowel online als fysieke (taal)trainingen. Zullen we de stappen in het proces op basis van deze lijst samen doornemen?