Taalvijfdaagse  

Wilt u snel uw taalvaardigheid opfrissen of professionaliseren? Of een stevige basis opbouwen in een nieuwe taal? Dat kan aangenaam en effectief tijdens een Taalvijfdaagse van De Taaltrainer!

Op zondagavond komt u aan in het centraal gelegen NH hotel Amersfoort of in het luxe boutique hotel De Tabaksplant in het historische centrum van Amersfoort. Van maandagochtend tot vrijdagmiddag wordt u individueel begeleid door een ervaren trainer (native speaker) die geselecteerd is op ervaring met uw branche en/of functie. In 30 uur privéles komen al uw persoonlijke leerdoelen en verbeterpunten aan bod. 

Onderdompeling

Van maandagochtend t/m vrijdagmiddag wordt u ondergedompeld in een taalbad. Met warm water… Waar mogelijk gaan alle oefeningen, conversatie, uitleg en opdrachten in de lestaal.  

Rendement

Na 5 intensieve trainingsdagen is uw taalniveau met gemiddeld 1 niveau in het ERK (Europees Referentie Kader) verhoogd. Voorbeeld: u start op niveau B1. Na afloop van de Taalvijfdaagse heeft u niveau B2. 

Talen

De Taalvijfdaagse wordt aangeboden in de volgende talen: 

 • Nederlands (NT2)
 • Engels
 • Duits
 • Frans
 • Spaans
 • Italiaans
 • Andere talen op aanvraag.

Beginners

Wanneer u een volledig nieuwe taal wilt gaan leren, adviseren we meer dan 5 lesdagen. U heeft vermoedelijk 10 tot 15 lesdagen nodig om zelfstandig in veelvoorkomende sociale en zakelijke situaties te kunnen communiceren (doelniveau A2/B1). 

Intake

Voorafgaand aan de Taalvijfdaagse voeren we graag een persoonlijke intake met u. De intake dient om uw taalniveau, werksituatie, leerwensen en leervoorkeuren helder te krijgen. Vervolgens stellen we een maatwerkprogramma op waarmee u optimaal vooruitgang kunt boeken. 

Bewijs van deelname

U ontvangt een bewijs van deelname van De Taaltrainer, met daarop het door u behaalde eindniveau conform het ERK. 

Studiebelasting

30 individuele trainingsuren (6 uur per dag), 5 x 1 uur "werklunch" en 2 zelfstudie-uren per lesdag. 

Verzorging

 • 5 overnachtingen in NH Hotel Amersfoort of hotel De Tabaksplant 
 • 5 keer ontbijt
 • 5 keer werklunch bij De Taaltrainer
 • 5 keer transfer van hotel naar De Taaltrainer

Omgeving

Het kantoor van De Taaltrainer en het NH Hotel Amersfoort liggen vlakbij het gezellige historische stadshart en de haven van Amersfoort. Winkels, restaurants, bioscoop, sportscholen enz. zijn allemaal op loopafstand. 

Kosten*

€ 2.495,-* excl. btw
€ 795,- voor alle bijkomende kosten: hotelovernachtingen, ontbijt, diners, transfer
Totaal: € 3.290,-* 

N.b. de Taalvijfdaagse is ook te boeken zonder hotelovernachtingen.

*Exclusief 21% btw en eventuele reiskosten van de trainer (€0,28 per km)

Inschrijving

U kunt uzelf of een medewerker/collega opgeven door het inschrijfformulier rechts van deze pagina in te vullen, of door een e-mail te sturen naar info@detaaltrainer.nl, met in de onderwerpregel: inschrijving Taalvijfdaagse. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

De Taaltrainer

De Taaltrainer is een vernieuwende formule met tientallen jaren ervaring: een groep zelfstandige, zeer ervaren en succesvolle taaltrainers vormen samen De Taaltrainer. De Taaltrainer werkt alleen met trainers die de spreekwoordelijke ‘krenten uit de pap’ zijn!

Samen hebben De Taaltrainers bij praktisch alle grote en minder grote bedrijven en overheden in Nederland gewerkt en getraind.

Grote kennis van vaktaal en branche- of functiespecifieke taalvaardigheid verzekerd!

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer.