Groepstraining Zakelijk Duits - mei 2017

Locatie

Yellowstones, Nijverheidsweg Noord 60-1, 3812 PM  Amersfoort

Planning  

  • Vrijdag 12 mei
  • Vrijdag 26 mei
  • Vrijdag 09 juni
  • Vrijdag 23 juni
  • Vrijdag 07 juli

09:30 - 16:00 uur á 16:30 uur 

Trainer

Doelgroep

Deze training is geschikt voor werknemers of ondernemers die contact hebben met Duitstalige klanten, leveranciers, collega's of zakenpartners. Door de focus op veelgebruikte zakelijke vaardigheden als e-mailen, telefoneren, presenteren, vergaderen, onderhandelen, omgang met cultuurverschillen en social talk, is deze training interessant voor een brede doelgroep: van secretaresses tot managers of ondernemers.

Ingangsniveau

De groepstraining Zakelijk Duits wordt op verschillende niveaus gegeven:
Beginners: A1/A2
Halfgevorderd: B1/B2
Gevorderd: B2/C1

Voor aanvang testen we uw taalvaardigheidsniveau telefonisch en eventueel schriftelijk. U krijgt advies van ons over de best passende groep.

Bewijs van deelname

U ontvangt een bewijs van deelname van De Taaltrainer, met daarop het door u behaalde eindniveau. Dit eindniveau wordt uitgedrukt in de niveaus van het Europees Referentie Kader (ERK).

Onderwerpen

Zakelijke spreekvaardigheid, telefoneren, presenteren, onderhandelen, vergaderen, social talk, cultuurverschillen, zakelijke etiquette, zakelijke schrijfvaardigheid, e-mails, offertes, opfrissen van de grammatica, uitspraak. 

Studiebelasting 

60 uur in totaal: 30 lesuren (5 dagen met 6 effectieve lesuren) en ongeveer 30 uur aanvullende thuisstudie in de vorm van (e-mail) opdrachten, telefoonsessies en Skype-sessies tussen de lesdagen door.

Groepsgrootte

Maximaal 8

Kosten

€ 995,- per deelnemer, exclusief btw. Inclusief studiemateriaal, koffie/thee en lunch, tussentijdse huiswerkbegeleiding en bewijs van deelname. 

Korting

Bij aanmelding van meer dan 1 deelnemer uit hetzelfde bedrijf, ontvangt u 10% korting op de deelnamekosten van de 2e of volgende deelnemer. 

Incompany

Deze training is ook beschikbaar als op maat gemaakte incompany training. We brengen graag een vrijblijvende offerte uit.  

Facturatie en betaling

Facturatie en betaling vinden plaats vóór de eerste lesdag. 

Annulering 

  • Tot 4 weken voor de eerste lesdag kunt u kosteloos annuleren;
  • Bij annulering tussen 4 en 2 weken voor de eerste lesdag brengen we 50% van de deelnamekosten in rekening;
  • Bij annulering minder dan 2 weken voor de eerste lesdag brengen we 75% van de deelnamekosten in rekening;
  • Vanaf de eerste lesdag is geen restitutie meer mogelijk.  

Inschrijving

U kunt u zelf of een medewerker/collega opgeven door een e-mail te sturen naar info@detaaltrainer.nl, met in de onderwerp-regel: Inschrijving Groepstraining Zakelijk Duits mei 2016. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op. 

De inschrijving sluit op 1 mei 2017. Uiterlijk op die datum kunnen we uw deelname definitief bevestigen (bij voldoende inschrijvingen). 

De Taaltrainer

De Taaltrainer is een vernieuwende formule met tientallen jaren ervaring: een groep zelfstandige, zeer ervaren en succesvolle taaltrainers vormen samen De Taaltrainer. De Taaltrainer werkt alleen met trainers die de spreekwoordelijke ‘krenten uit de pap’ zijn!

Samen hebben De Taaltrainers bij praktisch alle grote en minder grote bedrijven en overheden in Nederland gewerkt en getraind.
Grote kennis van vaktaal en branche- of functiespecifieke taalvaardigheid verzekerd!

Groepstraining Duits (nieuw)

Trainersformulieren
Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer.