Incompanytraining zakelijk Spaans

Een eind rijden om een taaltraining zakelijk Spaans te volgen is niet meer nodig. De Taaltrainer verzorgt incompanytrainingen bij bedrijven en organisaties in heel Nederland. Onze trainers wonen en werken in alle provincies, dus de reiskosten blijven beperkt tot regionale kilometers. En uw werknemers verliezen geen (extra) werktijd. 

Zakelijk Spaans

Heeft u één of meer werknemers die een training zakelijk Spaans nodig hebben? Wilt u de communicatie met Spaanstalige leveranciers, collega’s of klanten verbeteren en/of net zo prettig en efficiënt e-mailen, telefoneren, presenteren en vergaderen in het Spaans als in uw eigen moedertaal? Met de incompanytrainingen Spaans van De Taaltrainer wordt dat haalbaar. En onze professionele taaltrainers maken het ook nog eens leuk en heel boeiend.

Onze werkwijze

Een incompany taaltraining wordt altijd op maat gemaakt. U kunt de training van a tot z aanpassen aan uw wensen, leerdoelen, vakgebied, budget en de beschikbare tijd. 

Aantal personen incompanytraining Spaans

Bij een incompanytraining adviseren we maximaal 8 deelnemers per groep. Heeft u meer kandidaten voor een training dan verdelen we de deelnemers in meerdere groepen met goed passende niveaus en leerdoelen. Op deze manier kunnen we elke deelnemer voldoende persoonlijke begeleiding geven. 

Wilt u slechts voor één of 2 werknemers een taaltraining dan is ook dat incompany mogelijk. We bieden zowel individuele training als duotraining (2 deelnemers samen) en groepslessen (vanaf 3 deelnemers) incompany aan.

Niveaus

De incompanytraining Zakelijk Spaans wordt gegeven op alle taalniveaus (A1, A2, B1, B2, C1 en C2) van het Common European Framework of Reference (CEF). Na afloop van de training krijgen de deelnemers, bij voldoende deelname en vorderingen, een certificaat met het behaalde eindniveau.

Bekijk hier een uitgebreide omschrijving van de taalniveaus.

Tempo incompanytraining Spaans

Bij een incompanytraining zakelijk Spaans bepaalt u samen met De Taaltrainer in welk tempo u de training wilt laten uitvoeren. Dit kan variëren van wekelijkse lessen van minimaal 2  uur per keer, tot een intensief, fulltime programma, en alles daartussen. We adviseren u graag over de meest praktische en effectieve lesvorm.

Andere mogelijkheden

U kunt er ook voor kiezen om op onze eigen leslocatie in Amersfoort een taaltraining te volgen. Zowel individuele cursisten als groepen met maximaal 8 deelnemers zijn van harte welkom.  
Vanaf 4 medewerkers van één bedrijf is de op maat gemaakt incompanytraining prijstechnisch gunstiger. 


Vraag een offerte aan / bekijk onze tarieven
Download onze brochure