Correct Juridisch Nederlands 

Locatie

De Taaltrainer, Gebouw Yellowstones
Nijverheidsweg Noord 60-1 
3812 PM  Amersfoort

Planning

*planning volgt zo snel mogelijk*

Trainer

Inge Bernards

Doelgroep

Deze workshop is ontwikkeld voor professionals werkzaam als jurist, juridisch secretaresse, juridisch medewerker, adviseur of juridisch tolk/vertaler die hun Nederlandse spelling in juridische context snel en effectief willen verbeteren.

Ingangsniveau

De workshop correct juridisch Nederlands wordt op gevorderd niveau (B2/C1 volgens het Europees Referentie Kader) gegeven.

Studiebelasting

8 uur

Groepsgrootte

Maximaal 8

Kosten

€ 250,- per deelnemer, exclusief btw. Inclusief studiemateriaal, koffie, thee en lunch.

Onderwijsvorm

Deze miniworkshop zal uw spellingkennis op een luchtige en boeiende manier actualiseren en testen!

Programma

Bent u al helemaal op de hoogte van de laatste spellingwijzigingen?

Twijfelt u wel eens over wel of geen tussen-n of tussen-s? Over het meervoud van proces-verbaal of substituut-griffier? Over de juiste schrijfwijze van hoor-en wederhoorprocedure? Is het nu hoger beroepsprocedure of hogerberoepsprocedure, kort gedingrechter of kortgedingrechter, Minister van Justitie of minister van Justitie? Wat denkt u van het lik-op-stuk beleid? Of is het toch lik-op-stukbeleid? En weet u dit al: rechtsstelsel, rechtszaak, rechtszekerheid, … maar: rechtspraak?

De spellingchecker biedt niet altijd uitkomst. In korte tijd brengt onze ervaren en bevlogen trainer u op de hoogte van de laatste spellingwijzigingen, gericht op de juridische taal in het Nederlands.

Inschrijving

U kunt uzelf of een medewerker/collega inschrijven door het inschrijfformulier rechtsboven aan deze pagina in te vullen, of via info@detaaltrainer.nl, met in de onderwerpregel: aanmelding Correct Juridisch Nederlands 2016. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

De Taaltrainer

De Taaltrainer is een vernieuwende formule met tientallen jaren ervaring: een groep zelfstandige, zeer ervaren en succesvolle taaltrainers vormen samen De Taaltrainer. De Taaltrainer werkt alleen met trainers die de spreekwoordelijke ‘krenten uit de pap’ zijn!

Samen hebben De Taaltrainers bij praktisch alle grote en minder grote bedrijven en overheden in Nederland gewerkt en getraind.

Grote kennis van vaktaal en branche- of functie-specifieke taalvaardigheid verzekerd.

Correct juridisch nederlands

Trainersformulieren
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.