Zakelijk & Sociaal Nederlands februari 2018

Locatie

De Taaltrainer, Gebouw Yellowstones
Nijverheidsweg Noord 60-1 
3812 PM  Amersfoort

Planning

Zaterdag 03 februari
Zaterdag 10 februari
Zaterdag 17 februari
Zaterdag 24 februari
Zaterdag 03 maart
Zaterdag 10 maart
Zaterdag 17 maart

Tijden: van 09:30 uur tot 17:30 uur

Trainer

Inge Bernards

Doelgroep

Deze training is ontwikkeld voor professionals in de communicatie-, opleidings-, taal- , tolk- en vertaalbranche die hun Nederlandse taalvaardigheid snel en effectief willen verbeteren.

Ingangsniveau

De training ‘Zakelijk & Sociaal Nederlands’ wordt op gevorderd niveau (B2/C1 volgens het Europees Referentie Kader) gegeven. Voor aanvang testen we uw taalvaardigheidsniveau telefonisch en schriftelijk.        

Omdat de training speciaal ontwikkeld is voor opleiders, trainers, communicatiemedewerkers, tolken en vertalers, wordt een gevorderd taalniveau en affiniteit met taal verondersteld. Het leertempo ligt vrij hoog. 

Bewijs van deelname

U ontvangt een bewijs van deelname van De Taaltrainer, met daarop het door u behaalde eindniveau.  

Onderwerpen

Uitbreiden, professionaliseren en leren variëren van de sociale en functie-specifieke woordenschat, grammatica, woordvolgorde, zinsopbouw, spelling, uitspraak en verstaanbaarheid, zakelijke etiquette en cultureel bepaalde omgangsvormen. 

Studiebelasting

72 uur in totaal: 42 lesuren (7 dagen met ieder 6 effectieve lesuren) en ongeveer 30 uur aanvullende thuisstudie tussen de lesdagen door. 

Groepsgrootte

Maximaal 8

Kosten

€ 1.575,- per deelnemer, exclusief btw. Inclusief studiemateriaal, koffie, thee en lunch, bewijs van deelname en aanvraag/registratie van de behaalde PE punten.

Inschrijving

U kunt uzelf of een medewerker/collega inschrijven via info@detaaltrainer.nl, met in de onderwerpregel: aanmelding Zakelijk & Sociaal Nederlands februari 2018. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Incompany

Deze training is ook beschikbaar als op maat gemaakte incompanytraining. Vraag telefonisch of per email een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Organisatie

De training 'Zakelijk & Sociaal Nederlands' wordt georganiseerd door De Taaltrainer, i.s.m. Tolken Select. Tolken Select verzorgt de registratie van uw training en het aanvragen van de PE punten. De Taaltrainer is verantwoordelijk voor de planning, locatie, trainers en de inhoud van de training. 

De Taaltrainer

De Taaltrainer is een vernieuwende formule met tientallen jaren ervaring: een groep zelfstandige, zeer ervaren en succesvolle taaltrainers vormen samen De Taaltrainer. De Taaltrainer werkt alleen met trainers die de spreekwoordelijke ‘krenten uit de pap’ zijn!

Samen hebben De Taaltrainers bij praktisch alle grote en minder grote bedrijven en overheden in Nederland gewerkt en getraind.

Grote kennis van vaktaal en branche- of functiespecifieke taalvaardigheid verzekerd.