Janneke Beerman - Taaltrainer Engels

Ik ben Janneke Beerman geboren en ook alweer ruim 10 jaar woonachtig in Utreg, m’n stadsie! Wat ben ik nog meer? Enthousiast, creatief, gek op Engels en ik heb een grote liefde voor het onderwijsvak.

Achtergrond

Met veel plezier heb ik mijn studie Engels afgerond aan de Universiteit van Utrecht waar ik naast een literaire master ook een educatieve master heb voltooid. Met mijn eerstegraadslesbevoegdheid heb ik een aantal jaar in het voortgezet onderwijs  lesgegeven, vervolgens in het HBO en ik ben nu alweer een tijd werkzaam in het bedrijfsleven als trainer.

Overigens, ik ben gek op details en ik zoek naar perfectie in mijn werkzaamheden. Ik begeleid graag de groei van anderen aangezien je je dan in een bruisende en creatieve omgeving bevindt. Deze ideale mix is key in een leer- werkomgeving en past goed bij mij!
Vanuit mijn consultancy functie bij een recruitmentorganisatie en mijn functie bij KLM heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende type mensen en het bedrijfsleven.
Tevens zorgt dit ervoor dat ik het business jargon optimaal beheers en ik ben vanuit dit perspectief breed inzetbaar.Ik hecht veel waarde aan een prettige leeromgeving, waarin mijn cursisten zich vrij voelen om zich de verschillende language skills eigen te maken. Voor mij is dit echt een challenge!

Aanpak

Ik laat naast het werken aan de verschillende skills de praktijk centraal staan in mijn trainingen. Ik vind het interessant om op een zo interactief en dynamisch mogelijke manier de verschillende zakelijke vaardigheden (o.a. formeel schrijven, opstellen van rapportages, presentatietechnieken, spreekvaardigheid) te trainen bij mijn cursisten. Tevens draag ik er zorg voor dat ik mijn cursisten ook digitaal uitdaag met bv. Kahoot's of TED-talks. Zo heeft de digitale wereld ook een rol in mijn trainingen.

Referenties

De verschillende branches waar ik voor heb gewerkt zijn veelal technische of logistieke bedrijven (o.a. Van Riet, Fluor, Pont Packaging), maar ook bedrijven zoals de Efteling vind ik ontzettend leuk om voor te werken. Kortom, ik ga graag samen met mijn cursisten de uitdaging aan omde persoonlijke leerdoelen te behalen!

Vul het contactformulier in voor direct contact met De Taaltrainer.