Incompanytraining zakelijk Duits

Een eind rijden om een taaltraining zakelijk Duits te volgen is niet meer nodig. De Taaltrainer verzorgt incompanytrainingen bij bedrijven en organisaties in heel Nederland. Onze trainers wonen en werken in alle provincies, dus de reiskosten blijven beperkt tot regionale kilometers. En uw werknemers verliezen geen (extra) werktijd. 

Zakelijk Duits

Heeft u één of meer werknemers die een training zakelijk Duits nodig hebben? Wilt u de communicatie met Duitstalige leveranciers, collega’s of klanten verbeteren en/of net zo prettig en efficiënt e-mailen, telefoneren, presenteren en vergaderen in het Duits als in uw eigen moedertaal? Met de incompanytrainingen Duits van De Taaltrainer wordt dat haalbaar. En onze professionele taaltrainers maken het ook nog eens leuk en heel boeiend.

Onze werkwijze

Een incompany taaltraining wordt altijd op maat gemaakt. U kunt de training van a tot z aanpassen aan uw wensen, leerdoelen, vakgebied, budget en de beschikbare tijd. Veelgevraagde leerdoelen voor deze cursus zijn:

Aantal personen incompanytraining Duits

Bij een incompanytraining adviseren we maximaal 8 deelnemers per groep. Heeft u meer kandidaten voor een training dan verdelen we de deelnemers in meerdere groepen met goed passende niveaus en leerdoelen. Op deze manier kunnen we elke deelnemer voldoende persoonlijke begeleiding geven. 

Wilt u slechts voor één of 2 werknemers een taaltraining dan is ook dat incompany mogelijk. We bieden zowel individuele training als duotraining (2 deelnemers samen) en groepslessen (vanaf 3 deelnemers) incompany aan.

Niveaus

De incompanytraining Zakelijk Duits wordt gegeven op alle taalniveaus (A1, A2, B1, B2, C1 en C2) van het Common European Framework of Reference (CEF). Na afloop van de training krijgen de deelnemers, bij voldoende deelname en vorderingen, een certificaat met het behaalde eindniveau.

Bekijk hier een uitgebreide omschrijving van de taalniveaus.

Tempo incompanytraining Duits

Bij een incompanytraining zakelijk Duits bepaalt u samen met De Taaltrainer in welk tempo u de training wilt laten uitvoeren. Dit kan variëren van wekelijkse lessen van minimaal 2  uur per keer, tot een intensief, fulltime programma, en alles daartussen. We adviseren u graag over de meest praktische en effectieve lesvorm.

Andere mogelijkheden

U kunt er ook voor kiezen om op onze eigen leslocatie in Amersfoort een taaltraining te volgen. Zowel individuele cursisten als groepen met maximaal 8 deelnemers zijn van harte welkom.  
De groepstraining Zakelijk Duits op open inschrijving is mogelijk interessant voor u als u 1 of 2 of 3 medewerkers voor een groepstraining wilt opgeven. Vanaf 4 medewerkers van één bedrijf is de op maat gemaakt incompanytraining prijstechnisch gunstiger. 


Groepstraining Zakelijk Duits op open inschrijving
Vraag een offerte aan / bekijk onze tarieven
Download onze brochure